Hjemmelavet Snickers-is, paleo & vegansk

English🇬🇧

Dette indlæg indeholder affiliate links.

Denne vidunderlige opskrift på hjemmelavede Snickers-is kan du glæde dig til at sætte tænderne i, for nøj, hvor smager de godt, og så er de palæovenlige, veganske, mælke- og glutenfri.

Jeg kan love dig, at de smager bedre end en købe-snickers.

Man kan også kalde dem Cashew-karamel-isbarer.

Jeg har serveret dem som dessert til gæster nogle gange. Og hver gang lyser deres ansigter op, når de ser dem - og igen når de isen rammer tungen.

Tip:

Disse is smelter ret hurtigt, så man skal være lidt vaks, mens man laver dem, men det betyder også, at de faktisk serveres direkte fra fryseren.

Denne opskrift er en stor portion, men det er fordi jeg synes, at det er nemmere at arbejde med i blenderen end små portioner (og man skal nok få dem spist - tro mig)

Opskrift

Giver ca. 24 isbarer

Udstyr

Ingredienser

Isen

Karamel

Pynt

Sådan gør du

  1. Kom alle ingredienserne til isen i blenderen og blend indtil blandingen er helt glat.

  2. Hæld i isforme eller fordel i et par brødforme beklædt med bagepapir.

  3. Sæt i fryseren.

  4. Blend karamel-ingredienserne.

  5. Fordel oven på is-delen.

  6. Top med hakkede cashewnødder. Tryk dem let ned i.

  7. Frys natten over.

  8. Smelt eller temperer chokoladen.

  9. Smelt kokosolie og kom i den smeltede chokolade for at gøre den lidt tyndere.

  10. Fjern isen fra fryseren.

  11. Tag isen ud af formene. Hvis du bruger brødforme, så skær isen ud i lige store firkanter (ca. 12 pr. brødform).

  12. Dyb isene i den smeltede chokolade.

  13. Afkøl dem indtil chokoladen er tør.

  14. Dekorér evt. med smeltet hvid chokolade.

  15. Opbevares i fryseren indtil de skal spises

  16. God fornøjelse!

 

Andre har også læst: