Ketopandekager

pandekager.jpeg

opskrift på LCHF pandekager

Holder energien oppe og sulten for døren det meste af dagen.

Kan nydes lune med en klat smør eller citron, eller gemmes i køleskabet til når man trænger til en snack. 

Ca. næringsindhold:

  • Protein: 79,45 (30%)

  • Fedt: 169,5 (65%)

  • Kulhydrater: 12,1 (5%)

Tilberedningstid: 20 min.

Portionsstørrelse: 9 små tykke pandekager.

Ingredienser:

  • 1 spsk. loppefrøskaller

  • 1/2 dl vand

  • 2 dl revet ost eller smøreost (jeg bruger gede- eller fåreost)

  • 1 tsk. bagepulver

  • 4 æg

  • 3 dl mandelmel

  • 2 spsk. smør - stuetemperatur

  • Smør til stegning

Sådan gør du:

  1. Udblød loppefrøskallerne i vandet i ca. 5 minutter.

  2. Alle ingredienser i en skål og pisk dem sammen til en tyk pandekagedej.

  3. Varm panden op på komfuret på høj varme.

  4. Skru ned for varmen til 3/4 varme.

  5. Smelt 1/2 tsk. smør på panden.

  6. Læg en 1/2 dl pandekagedej midt på panden, når smøret er smeltet.

  7. Vend pandekagen efter ca. 1 minut.

  8. Server dem med lidt smør, citronsaft eller flødeskum...

MERE: Ketodiæten: Den ultimative keto guide