Hjemmelavet kokosmælk

🇬🇧

Opskrift på billig og sund kokosmælk

kokosmlk.jpeg

Dette indlæg indeholder affiliate links klik her for at læse om min affiliatepolitik

Jeg er blevet helt crazy med den her hjemmelavede kokosmælk. Den er meget lækrere og lettere end dåsemælk, et lækker alternativ til komælk, sojamælk og rismælk, den er eminent til Gylden mælk og smoothies, og så tager det kun ti minutter at lave den.

Prøv et par dl af kokosmælken sammen med 1 frossen banan i skiver, en moden avocado, 1 tsk. honning og saften fra ½ citron. Umenum. Sundt, afgiftende og smager som slik.

Udstyr:

Ingredienser:

9,5 dl vand
5 dl. usødet groft kokosmel

  1. Opvarm vandet til ca. 80 grader
  2. Put kokosflagerne i en blender og tilsæt vandet (hvis der ikke er plads til alt vandet kan der blendes over flere gange).
  3. Blend på højeste niveau i flere minutter.
  4. Si gennem en sigte kokosmælken over i en kande eller en skål.
  5. hvis du er nødt til at blende vandet af flere gange skal den frasigtede kokos med tilbage i blenderen.
  6. Put resten af kokosflagerne i et rent viskestykke og vrid resten af mælken ud.

Kan holde sig i køleskabet i to til tre dage.