Posts in Sind
Hvordan man renser hjem, krop og ånd med Palo Santo

Få svar på alt om Palo santo · Hvad er palo santo · Hvad er der så særligt ved palo santo · Palo santos helbredende egenskaber · Palo santo og hjernen · 6 måder man kan bruge palo santo på · Palo santo og huden · Hvor kan man købe palo santo · Alt om smudging · Hvordan kan røg være rensende · Hvordan påvirker røg, duft og æterisk olie kroppen.

Read More
Konmari metoden: hvordan man rydder op i sit hjem (og i sit liv). Del 2

Konmari har ændret mit liv. Jeg har fået ryddet op, og jeg kan holde orden uden problemer. Dette er anden del af mit Konmari-oprydningsprojekt som jeg har dokumenteret, illustreret og her på bloggen - og som er lige til at gøre efter, hvis du skulle føle dig inspireret. 
Jeg er stadig nyforelsket i mit hjem, og har svært ved at komme ud af røret nu – det er så en af ulemperne ved at have fået det så nysseligt. En anden ulempe er, at jeg er kommet til at købe nye billeder til væggene. For det tredje er det kommet så vidt, at jeg også har skiftet min gamle reparationsbelastende bil ud med en ny, der sparker begejstring. Og jeg er stadig glad og rolig.

Read More
Konmari metoden: hvordan man rydder op i sit hjem (og i sit liv)

Konmari-metoden. Konmari er mere end bare at rydde op. Det er også en effektiv metode til hvordan man kan holde orden fremover til at få sig et hjem, hvor man kun er omgivet er ting, man virkelig holder af. Læs her om min rejse til femten fyldte affaldssække, og om min afsked med alt det, der ikke leverede en gnist af glæde i mit hjem og i mit liv.

Read More