Få ekstra volumen i overlæben ved at bruge face yoga i under to minutter om dagen

Ansigtsøvelse, der øger volumen i overlæben

Det er da så meget lettere at huske at træne kroppen end de gamle ansigtsmuskler. Men at komme ind i en god rutine med at give ansigtsmusklerne lidt modstand giver mange fordele. Ikke kun løfter, giver fylde og styrker det det slappe skind, det kan også hjælpe med at lindre (kæbe-) spændinger og hovedpine.

Jeg har selv nu været inde i en god rutine i ca. fem uger, hvor jeg har trænet stort set hver dag, og kan mærke og se forandringer. Det har især haft en stor effekt på især mit højre øjenlåg, som har det med at dratte lidt længere ned end det venstre, men det er der altså strammet noget op på nu.

Jeg har tidligere skrevet lidt om facefitness i mit indlæg om Hvordan du får sund, smuk og strålende hud - indefra og ud, hvor du også kan finde tre ansigtsøvelser mere.

Men nu skal det handle om læberne

Vi mister langsomt læbevolumen over tid. Og de tyndere læber giver også en mindre skarp læbekant og nedadvendte mundvige. De lodrette linjer over læben (hønserøven), og linjer i underlæben kan også snildt forekomme. Den mest naturlige måde at modarbejde det på er ved hjælp af træning.

Faceyoga-øvelse for fyldigere læber

  1. Løft mundvigene opad.

  2. Åbn munden, som om du ville sige "Æ".

  3. Fold overlæben over fortænderne.

  4. Smil som om du vil have at mundvigene skal ramme ørerne.

  5. Brug pegefingrene til at trykke ind i mundvigene.

  6. Hold munden åben gennem hele øvelsen.

  7. Luk øjnene og kig opad.

  8. Hold stillingen i 30 sek.

  9. Slip, og gentag derefter to gange til.

 Denne øvelse hjælper også med at fjerne rynker på overlæben, styrker kindbensområdet og forebyggerhamsterhud omkring hagen.

Hvor tit skal man lave face yoga?

For bedste resultat skal man lave face yoga hver dag. Det gode er at det ikke tager så lang tid og at det er noget man kan gøre på sofaen om aftenen foran fjernsynet.

Jeg laver selv 1-2 forskellige øvelser to gange om dagen (så vidt jeg husker det) formiddag og aften.