Denne hjemmelavede scrub hjælper dig af appelsinhud

English 🇬🇧

Dette indlæg indeholder affiliate links til produkter, som jeg anbefaler og selv bruger. Hvis du beslutter dig for at købe nogle af de produkter, som jeg linker til, tjener jeg en lille provision uden, at det koster dig noget.

booty.jpg

Her har du den fulde opskrift på den scrub jeg bruger på måsen og lårene, når der gåes til kamp mod rosinrumpen. Man behøver ikke at bruge alle de nævnte ingredienser, man kan godt nøjes med valnøddeskal-pulver, jojoba og hybenkerneolie.

Den er rough-f-f-f-f (som hunden siger), giver røde balder og superblød hud. Valnød er en skrap omgang for huden, så scrubben er ikke velegnet til ansigtet, men til gengæld vil bagdelen elske den.

Opskriften finder du nedenfor eller du kan købe den i shoppen.

Hvad er Appelsinhud og Cellulitis

Cellulitis / appelsinhud er fedtaflejringer, der ligger lige under huden typisk på lår og mås.

De to mest almindelige grunde til disse særlige fedtlagre er forarbejdede stivelsesprodukter og ophobning af giftstoffer i kroppen.

Kroppen lagrer giftstoffer i fedtlaget, og da kvinder naturligt har flere fedtceller, har vi derfor ofte mere appelsinhud end mænd.

Hvordan kan man slippe af med appelsinhud

Det kræver især to ting, hvis man vil af med sin appelsinhud.

 1. Man skal minimere sit indtag af stivelsesholdig mad (kornprodukter og sukker), og

 2. Toksinerne skal skylles og suges ud, og lymfesystemet skal stimuleres (vand, massage og eksfoliering).

Denne skrub møder dig på halvvejen, og efterlader huden crazy blød og hydreret efter hver behandling. Opskriften er inspireret af anese.co's That booty tho.

Læs min ultimative guide til at komme af med appelsinhud

Hvad ingredienserne kan gøre for din hud

Valnøddekernepulver. Dette pulver er super fint i konsistensen og samtidig effektivt. Når man skrubber sin krop med valnøddepulver, øger man blodcirkulationen, fjerner skånsomt triste og tørre hudceller, toner huden og efterlader den blødere, mere fugtet og med en flottere glød. 

Aloe Vera kan hjælpe enzymer med at slippe af med døde hudceller, øge dannelsen af elastin og kollagen og forynge huden.

E-vitamin kalder vi også hudens vitamin. Vitaminet har fremragende antioxidante, antiinflammatoriske og hudhelende egenskaber.

Jojobaolie er balsam for alskens hudproblemer og et stærkt værktøj til at genoprette hudens balance. Olien efterligner hudens egne naturlige olier, og kan trænge dybt ind i hudlaget. Den er fuld af vitaminer, og er naturligt antibakteriel, anti-viral, antisvamp, smertelindrende og antiinflammatorisk.

Hybenkerneolie har fantastiske opstrammende og helende egenskaber.

Essentielle olier: Jeg tilsætter grapefrugt-, enebær-, rose-geranium- og pebermynteolier i min opskrift, da disse olier er kendt for deres evne til at forbedre cirkulation, hudens struktur og til at eliminere toksiner og bekæmpe appelsinhud.

Hydrolyseret hvedeprotein er et effektiv middel til at minimere porestørrelse – det der giver porcelænshud. Det er med til at gøre huden glattere og blødere. Og så giver det fugt og næring.

Opskriften

Ingredienser:

Sådan gør man:

 1. Afmål valnøddepulveret i en skål.

 2. Kom alle de øvrige ingredienser i en skål for sig og miks dem med en stavblender.

 3. Hæld blandingen over valnøddepulveret og rør sammen.

 4. Hæld i en krukke med låg.

Brug:

 1. Brug scrubben i brusebadet.

 2. Dyp 2-3 fingre i krukken, og grav lidt op med dem.

 3. Gnid scrubben mellem håndfladerne, indtil den har en lidt mere cremet konsistens.

 4. Massér scrubben godt ind på rumpe og lår med cirkulære bevægelser.

 5. Skyl af når du er færdig med at massére.

 6. Brug scrubben 2-3 gange om ugen for bedste resultat.