1. Hormoner i balance helt naturligt

Podcastbeskrivelse

Få dine hormoner i balance naturligt – De 7 trin.

Download i iTunes,  Google Drive eller Soundcloud.

Uanset hvilket køn man tilhører så er stress, forurenede fødevarer og et lavt testosteronniveau de tre største årsager til at mange i dag har problemer med vægten, pms, humøret, sexlivet, puberteten, at få børn, og i den anden ende, er de tre ting også med til at gøre os gamle før tid.

Hormoner er ansvarlige for mere end bare små sporadiske udsving. For hormoner er, selv i ekstremt små mængder, utroligt potente.

De er kemiske budbringere, der arbejder langsomt over tid, og bevæger sig rundt i blodbanen til væv og organer, hvor de kontrollerer næsten alle dele af vores stofskifte, seksuelle funktioner, vores reproduktion, humør, energi, personlighed, mentale ydeevne, livssyn, døgnrytme, stressniveau og meget meget mere.

Denne podcast giver dig en vejledning i, hvordan du kan få balance i dine hormoner, en forståelse for hvordan hormoner påvirker kroppen samt hvilken skade de hormonforstyrrende stoffer som vi udsættes for dagligt, gør i vores kroppe.

Musik og redigering: Carsten Warming

LinkS:

Hvis du kunne lide denne udsendelse så tilmeld dig min mailliste.

Hanne RobinsonComment