Få en supervital krop og en smuk hud

Strålende sund hud kræver mere end indholdet fra cremekrukkerne

På dette site vil du finde ideer til, hvordan du kan spise dig til skønhed, teknikker til at heale og styrke sindet, viden om hvilke økologiske olier, plante- og urteekstrakter, vitaminer, mineraler og proteiner, der kan forny huden og kroppen, noget om massage og meget, meget mere.

Mange års fysisk udfordrende fitnesstræning kombineret med interesse for yoga, pilates, meditation, selvhypnose, kost og hudpleje samt mine uddannelser, har givet mig en unik forståelse for, hvordan man gennem træning af det uregerlige sind, sund kost, hudpleje, træning og kærlighed kan opnå store forandringer med sin krop og sit liv.


Produktvision

Anti-age hudplejeprodukter, der virkelig rykker lavet med kun de lækreste økologiske olier, vitaminer og planteekstrakter.

Det var udgangspunktet for mig, da jeg for alvor begyndte at interessere mig for hudpleje, og jeg lærte hurtigt, at effektiv anti-aging handler om den rigtige sammensætningen af næringsstoffer og brug af ingredienser, der har en dokumenteret virkning, og at den bedste næring kommer fra giftfri produkter, økologisk producerede olier og ved minimering af billige fyldstoffer, der ikke gavner hud og krop.

I 2006 skete, der to afgørende ting i mit liv. For det første kulminerede mange års flittig sol- og solariedyrkning, som havde slidt godt og grundigt på mine hudceller med, at jeg 43 år gammel havde tilegnet mig en tyk læderhud og en omgang modermærkecancer. En diagnose, der slog benene væk under mig i en periode, og krævede ny livsstil, livssyn og identitet. Jeg skulle for det første lære ikke at være brun længere, men allervigtigst besluttede jeg, at jeg fremover ville være kærligere overfor mig selv og passe rigtig godt på mig og min krop. Selvom jeg altid har været nogenlunde sund og haft god viden om kost, hudpleje og træning, blev jeg nu for alvor bevidst om alle de toksiner, jeg i årevis havde fyldt i mig og på mig i form af tilsætningsstoffer, hormonfyldte cremer og parfumer, stress, giftige relationer, for mange fester og for lavt selvværd.

For det andet mødte jeg en hudterapeut, på alder med mig selv, men med en imponerende teint, som påstod, at jeg ville kunne opnå det samme, hvis jeg fulgte hans råd og vejledning. Det blev til mange møder iført ansigtsmaske og flere års videns- og ideudveksling mellem os. Han fortalte mig om gode peelinger, om de nødvendige ingredienser en creme skal have ”hvis den virkelig skal sparke røv”, om olier med høj næring og lav molekylestruktur, vitaminer, planteekstrakter, kobberpeptider og meget meget mere. Den interesse gik der nogle år med, uden at jeg tænkte over, at det kunne komme andre end mig selv til gode, indtil jeg en aften tilfældig deltog i et af Urtegårdens cremekurser, og lærte, at jeg helt selv kunne lave lige præcis den creme, jeg gerne ville have til min hud og samtidig vide lige præcis, hvad der var i den og med rigeligt af alt det bedste. Siden da har jeg produceret cremer til venner, familie og andre, og været opslugt af at finde på nye opskrifter, researche om alt vedrørende nærende og plejende ingredienser uden gift og hormonforstyrrende stoffer - og ikke mindst sætte mig ind i hvilken kost og livsstil, der kan få en hud til at se sund og sprød ud – sprød på den ikke-brankede måde altså. Og i dag er min hud på hele kroppen pænere end den var for ti år siden.

Healing af huden er holistisk. Cremer kan ikke gøre det alene. Sindet og pleje af kroppen, både indvortes og udvortes er alle dele, der bidrager til helheden. Jeg har åbnet porten på klem til det væld af viden, der ligger i Moder Naturs healende viktualierum. Interessen for olier, plante- og urteekstrakter, vitaminer, mineraler og proteiner er blevet til en lidenskab, og er vokset til også at omfatte kost, sind, aroma og fysisk træning.

De cremer jeg producerer og sælger er først og fremmest lavet til mig selv og af mig selv. Alt er hjemmelavet af ingredienser produceret under bæredygtige forhold. Vitaminerne, aloe vera juicen, planteekstrakterne og kobberpeptiderne leveres fra firmaer med høj ekspertise og stor åbenhed omkring fremstillingsprocesser og indhold, og det samme gælder for emballagen. Det er mit formål med haro care produkterne og med sammensætningen af disse ædle næringsstoffer og produkter at være med til at give dig strålende skønhed og velvære ved hjælp af det bedste fra naturen.