Cashew-banan-bær-is

English 🇬🇧

Hjemmelavede rå veganske bær- og banan-is (uden sukker og sirup)

Lykken er at komme hjem til en fryser fuld af hjemmelavede veganske is.

Dette indlæg indeholder affiliate links. Du kan læse om min affiliatepolitik her

Så lette er de at lave:

Ingredienser (10-12 stk.)

Fremgangsmåde:

  1. Skyl og si cashewnødderne.
  2. Kom alle ingredienser i en blender.
  3. Blend på højeste indtil blandingen er meget glat.
  4. Smag på blandingen. Hvis du ønsker den sødere, tilsættes 1 spsk. ren ahornsirup (jeg kører den uden) og blend igen.
  5. Kom evt. blandingen i en ismaskine i en halv times tid for at afkrystallisere.
  6. Hæld i is-forme og indsæt pinde.
  7. Frys natten over.
  8. Løsn isene fra formen. Hvis du bruger silikoneforme er de lette at trykke ud. Bruger du plastikforme kan du løsne dem på denne måde: Fyld en stor kop med kogende vand. Dyp formen i vandet i 4 sekunder, herefter er det nemt trække isen ud. Gentag med hver form.

Dekoration:

  • Dyp hver is i kokosmælk og drys med kokos.

Opbevar i en lufttæt beholder i fryseren, og nyd!