Ketopandekager

pandekager.jpeg

opskrift på LCHF pandekager

Holder energien oppe og sulten for døren det meste af dagen.

Kan nydes lune med en klat smør eller citron, eller gemmes i køleskabet til når man trænger til en snack. 

Tilberedningstid: 20 min.

Portionsstørrelse: 9 små tykke pandekager

Ingredienser:

  • 1 spsk. loppefrøskaller 
  • 1/2 dl vand
  • 2 dl revet ost eller smøreost (jeg bruger gede- eller fåreost)
  • 1 tsk. bagepulver 
  • 4 æg 
  • 3 dl mandelmel
  • 2 spsk. smør - stuetemperatur
  • Smør til stegning

Sådan gør du:

  1. Udblød loppefrøskallerne i vandet i ca. 5 minutter.
  2. Alle ingredienser i en skål og pisk dem sammen til en tyk pandekagedej.
  3. Varm panden op på komfuret på høj varme.
  4. Skru ned for varmen til 3/4 varme.
  5. Smelt 1/2 tsk. smør på panden.
  6. Læg en 1/2 dl pandekagedej midt på panden, når smøret er smeltet.
  7. Vend pandekagen efter ca. 1 minut.
  8. Server dem med lidt smør, citronsaft eller flødeskum...

MERE: Ketodiæten: Den ultimative keto guide