Indlæg i Skøn
Hvordan du stopper herpesudbrud. Min effektive guide at forebygge udbrud og til naturlig behandling af herpessår, der lindrer omgående. Bonus: Virker også mod helvedesild

Ønsker du en herpesfri hverdag? Denne ultimative guide giver dig effektive og naturlige metoder til at hjælpe med at forebygge herpesudbrud og forkølesessår. Masser af tips og evidensbaserede redskaber til at holde herpesvirusen i skak. Plus effektive midler der hurtigt stopper, og lindrer et herpesudbrud.

Læs mere
Opskrift på cremet, blød deodorant med luksus-feel. Vegansk og uden natron

Opdag den ultimative naturlige deodorant uden natron. Denne cremede og bløde veganske formel er designet til at stoppe lugt og sved på en effektiv måde. Opskriften kombinerer ingredienser som tapiokamel, sheasmør, castorolie og behagelige dufte. Deodoranten holder dig frisk og tør hele dagen. Med vores naturlige deodorant kan du føle dig tryg ved at undgå kemiske stoffer og tage et skridt mod en mere bæredygtig livsstil. Prøv denne veganske deodorant i dag og oplev en ny standard inden for naturlig og effektiv lugtkontrol.

Læs mere
Nemme opskrifter på hjemmelavede, naturlige veganske solcremer med høj beskyttelse | Havmiljøvenlige og velegnede til børn

Gør som surferne og snowboardere, lav din egen solbeskyttelse. Nemme opskrifter på. hjemmelavet solcreme og sololie, der har SPF på 30-50 helt uden giftige kemikalier. Dufter dejligt og passer på havmiljøet.

Er du bekymret over de kemikalier, der er i de fleste kommercielle solcremeprodukter? Ønsker du at beskytte din hud mod skadelige UV-stråler uden at skade livet i havet eller dit barns følsomme hud? Hvis ja, er det måske på tide at overveje at lave din egen naturlige solcreme. Denne artikel viser dig hvordan kemiske og fysiske solbeskyttelses-filtre fungerer, og giver dig nemme opskrifter på naturlig solcreme med SPF 30-50.

Ved at bruge enkle, ikke-giftige ingredienser som zinkoxid, sheasmør og kokosolie kan du lave en solcreme, der ikke kun beskytter din hud mod solens stråler, men som også er med til at beskytte havmiljøet. Så lad os komme i gang med at lave sikker, miljøvenlig solcreme, der er perfekt til hele familien. Og som dufter dejligt.

Læs mere
9 Fantastiske egenskaber ved aloe vera for hud og hår. Og en hurtig opskrift på naturlig gele

Hjemmelavet Aloe Vera Gel - med video. Hvordan man laver Aloe Vera Gel. Aloe vera gel er en af naturens store healere. Det kan bruges til behandling af solskoldning, mod småsår, som fugtighedscreme og til at lindre hudirritation. Alt hvad du behøver er en sund aloe-plante.

Læs mere
Nem opskrift på lotionbar med vejbred - det fantastiske ukrudt

Opdag den ultimative sommerhudpleje med disse naturlige og hjemmelavede lotion bars. Lavet med kakaosmør, kokosolie og olivenolie for at give din hud den optimale fugt og næring i sommervarmen. Vi har beriget vores bars med vejbred , som har beroligende, antiinflammatoriske, sårhelende egenskaber og som kan hjælpe med at reducere rødme, irritation og kløe på huden, især ved solskoldning, insektbid eller mindre hudirritationer. Derudover er den fugtgivende og blødgørende og meget mere godt.

Læs mere
En skøn rumduft-spray er forbavsende let og billig selv at lave

Mine trinvise instruktioner guider dig gennem processen med at vælge de rigtige æteriske olier, blande dem korrekt og skabe en aromatisk duftspray, der ikke kun forfrisker luften, men også stimulerer sanserne. Udforsk fordelene ved rene ingredienser, og opdag, hvordan æteriske olier kan hjælpe med at skabe den ønskede stemning i ethvert rum.

Læs mere